Banaanipannukakku piirakkavuokaan
Ylimääräisiä, jo hieman mustuneita banaaneja? Pellillinen pannaria on ehkä liikaa? Ratkaisu on käyttää banaanit pannukakkuun, jonka taikina on sen verran pieni, että tuotos kypsyy kivasti piirakkavuoassa. 😊 Suut makiaksi kohtuudella. 😊 Toki saa uunipellillisenkin tehdä, jos syöjiä riittää – kai pannarilla aina riittää…😊
Banaanipannukakku piirakkavuokaan
- 2 kananmunaa
- 4 dl maitoa
- 2 muussattua banaania
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1/2 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1/2 dl öljyä
Päälle banaaniviipaleita
- Yhdistä ensin nestemäiset aineet ja vedä sekaisin vaikka blenderillä.
- Yhdistä kuivat aineet.
- Kaada hiljalleen nestemäiset aineet kuivien joukkoon, koko ajan sekoittaen.
- Anna taikinan turvota n. 30 minuuttia.
- Viipaloi pannarin päälle banaani (tai kaksi).
- Paista 225 asteessa 25-30 minuuttia.