Hae
Jonnan koukkuja

Juustoinen uuniseiti

Tämän helpommaksi ei monikaan uuniruoan valmistus pääse: heität ainesosat samaan kippoon, sekoitat, kaadat uunivuokaan ja ruokakerma päälle. Ruoka on pöydässä tunnin kuluttua siitä kun repäisit seipaketin auki 😊. Ruoka on gluteenittomuuden lisäksi halutessasi maidoton tai laktoositon. Huomioi vain oikeanlainen ruokakerma(valmiste) ja juustoraaste.

Juustoinen uuniseiti (vuoallinen)

  • 400 g pakasteseitiä
  • 500 g perunasipulisekoitusta
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl yrttimaustetta
  • 2 dl juustoraastetta
  • 2 dl ruokakermaa

 

Sekoita isossa kulhossa paloiteltu seiti, perunasipulisekoitus, mausteet ja suurin osa juustoraasteesta (säästä hieman pinnalle). Siirrä kokonaisuus uunivuokaan, kaada päälle ruokakerma ja ripottele loput juustoraasteet. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *