Hae
Jonnan koukkuja

Gluteenittomat hunajasämpylät

No niin, sainpas onnistumaan gluteenittomat hunajasämpylät! Taannoin kokeilin leipoa gluteenittomia hunajapatonkeja – no ei niistä sen enempää… Nyt otin opikseni virheistä ja tässä maukas lopputulos 😊.

Gluteenittomat hunajasämpylät 12 kpl (L)
  • 4 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 dl vettä
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 prk maitorahkaa (L)
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 dl juustoraastetta (L)

 

Sekoita hunaja lämpimään veteen. Sekoita kuivat aineet, maitorahka ja juustoraaste keskenään. Riko sekaan kananmuna ja lisää hunajavesi. Sekoita kaikki vielä sekaisin. Muotoile sämpylöitä jauhotetuin käsin uunipellille, sumuta suihkepullosta vettä päälle tai käytä haluamaasi tekniikkaa (tulee rapea kuori). Ripottele halutessasi päälle vielä gluteenittomia jauhoja. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *