Gluteeniton tortillakakku
Mitäpä tästä sanoisi juuri muuta kuin että hauska, erilainen ja maukas tarjottava melkein mihin tahansa tilaisuuteen 😊. Nopea valmistaa ja täytteet voi valita mielensä mukaan – ja niitä ”jääkaapin jäämistöjä” voi ihan hyvin käyttää tähän. Gluteenittomat tortillat eivät kalpene vehnästen rinnalla; nämä Moilasen tortillalevyt ovat kaikin puolin toimivia maultaan ja koostumukseltaan.
Soossi valmistuu kätevästi jauhelihasta ja valmiista tacokastikkeesta. 😊 |
Laita irtopohjavuoan pohjalle ensimmäinen tortillalevy, siihen päälle soossi ja … |
… siihen päälle juustoraaste ja taas uusi tortillalevy. Toista tätä kaavaa pari kertaa. 😊 |
Erilainen tapa valmistaa tortilloista jotain – ja vastaavasti ei-niin-sotkuisa tapa syödä niitä. 😊 |
Gluteeniton tortillakakku
- 4 kpl gluteenittomia tortilloja (Moilas Gluten-Free)
- 1 prk valmista tacokastiketta (tulisuusaste medium, valitse oman kestokyvyn mukaan ?)
- 200 g jauhelihaa
- 10 kirsikkatomaattia
- 4 dl juustoraastetta
Kypsennä jauheliha. Lisää joukkoon valmis tacokastike, kuumenna hetki. Raasta juustoraaste (jos et ostanut valmista raastetta). Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Laita pohjalle yksi tortilla. Levitä päälle jauheliha-tacokastiketta ja ripottele juustoraastetta. Laita taas päälle yksi tortilla ja sitten kastiketta. Jatka kunnes viimeiseksi tulee tortilla, siihen päälle kirsikkatomaatit, hieman kastiketta ja juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.