Helppo vispipuuro
Tässä yksi maukas tapa käyttää suomalaisia marjoja ruoanlaitossa 😊. Mikäli hallussasi on marjat marjoina (vaikka tuoreina tai pakasteena) niin saa ne toki siitäkin hyödyntää – tämä ohje on tehnyt hommasta astetta helpompaa!
Puhutaan nimittäin hillosta tai soseesta. Marjahillo, omenasose tai mikä vaan – tee siitä helppoa vispipuuroa! 😊 Parin perusraaka-aineen (mannasuurimot aika olennainen) kanssa valmista on vartissa 😊. Ja hei, jos pakastimessa sattuu lojumaan edelleen viime vuoden hillo- tai sosesatoa niin nyt viimeistään tuote jatkojalostuksen kautta suuhun!
Mansikkainen vispipuuro
- 7 dl vettä
- 1 dl mannasuurimoita
- 2 dl mansikkahilloa
- ¼ tl suolaa
- 2 tl vaniljasokeria
Yhdistä kattilaan hillo ja vesi, kiehauta. Lisää suola ja vaniljasokeri. Kun tuotos kiehuu hiljalleen, vispilöi joukkoon mannasuurimot. Keitä välillä sekoittaen 5-10 minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi.