Hae
Jonnan koukkuja

Trendikäs torkkupeitto

Torkkupeitto, tilkkupeitto, täkki, virkattu peitto, isoäidinneliöpeitto… Rakkaalla virkatulla peitolla on monta nimeä! 😀 Kivoja projekteja, mutta niin työläitä. Ja toisinaan myös yksitoikkoisia (200 samanlaista isoäidinneliötä… ).

Itsellä usein käy niin, että tällainen iso torkkupeitto saattaa olla tekeillä pidemmänkin aikaa. Aina silloin tällöin edistää hommaa parilla tilkkurivillä – ja taas palataan asiaan joskus. Toisaalta on kivakin, että on tällaisia (omasta mielestäni) helppoja käsityöprojekteja, joihin tarttuessa voi vaan virkata sen kummemmin ajattelematta ohjeita tai deadlinea. Ja ennen kaikkea, virkattu torkkupeitto tuntuu olevan nyt tosi trendikäs! Katsokaapa vaikka tv-ohjelmia ”käsityösilmällä” ja bongailkaa sohvan päältä isoäidinneliöpeittoja! 🙂

Tartu siis koukkuun tänään ja ota tähtäimeksi vaikka talven aikana – sopivan laaja käsite eikä niin tarkkaan aikaan sidottu. 😊

Tässä vähän meikäläisen tekemiä torkkupeittoja, viimeiseltä kahdelta vuodelta. 🙂 Ehkä saat näistä jonkin inspiraation?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *