Hae
Jonnan koukkuja

TÄYTETYT CROISSANTIT JA KANAFETASALAATTI

Kevyttä, raikasta ja helppoa 😊. Lopputuloksesta saa halutessaan gluteenittoman valitsemalla gluteenittomia esipaistettuja croissanteja – toki ne ovat ulkonäöllisesti, noh ei niin kuohkeita. Mutta pointtina, että tästäkin voi tehdä version allergikoille! 😊

Tuohon helppouteen muutama sananen. Croissantien täyttäminen on yllättävän haastavaa. Kokeilin eri vaihtoehtoja ja ainesten järjestyksiä, mutta tuli vaan sellainen fiilis, että eivät vaan asetu. Joko yritin liikaa tunkea tavaraa sisuksiin tai sitten on olemassa jokin jippo, jota vaan en tiedä. Eipä sillä, hyviä niistä tuli ja ihan kivannäköisiäkin! 😊

Täytetyt croissantit ja kanafetasalaatti
  • 5 kpl valmiita croissanteja
  • Margariinia kevyeen voiteluun (jos haluaa)
  • Leikkele- ja juustosiivuja
  • Salaatinlehtiä
  • Kurkkusiivuja
  • Keitetyn munan siivuja (3 munaa)
  • Ripaus suolaa

Keitä munat ja halkaise croissantit. Valmistele muut aineet: siivuta kurkku ja juusto, pese salaatti sekä voitele halutessasi croissantit. Siivuta jäähtyneet munat. Lado täytteet haluamassasi järjestyksessä, esim. leikkele, juusto, salaatinlehti sekä kurkku- ja munasiivut. Ripottele lopuksi hieman suolaa päälle. Taita varovasti croissantit kiinni täytteineen.

Täytetyt croissantit ja kanafetasalaatti valmistuvat käden käänteessä. 😊
Kanafetasalaatti
  • Salaatinlehtiä
  • Fetakuutioita öljyssä
  • Kirsikkatomaatteja
  • Kurkkua
  • Kypsää revittyä/kuutioitua kanaa
Pese salaatti ja revi kulhoon. Pese kirsikkatomaatit ja pilko tarvittaessa pienemmiksi. Kuutioi kurkku sekä kypsä kana. Kippaa lopuksi fetakuutiot öljyssä päälle ja sekoita kaikki kulhossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *