Hae
Jonnan koukkuja

Pastasalaatti ja omenaiset uunikrutongit

Tästä maukasta ja helppoa tarjottavaa vaikka kevään juhlien noutopöytään! 😊 Ainesosat voi muunnella halutessaan allergiat ja syöjien määrät huomioiden . Krutongitkin voi paistaa pannulla, mutta uunissa tulee kätevämmin – omenaisen makuvivahteen kera. Eikun herkuttelemaan 😊.

Pastasalaatti
3-4 annosta
  • 1/2 kurkku
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 2 dl simpukkapastaa
  • 1 prk tonnikalaa vedessä
  • 100 g kinkkukuutioita
  • 1 pkt fetakuutioita öljyssä
Keitä pasta (halutessasi gluteeniton) ohjeen mukaan. Pilko ja yhdistä sillä välin muut aineet. Sekoita lopuksi keitetty pasta joukkoon. 
Ensimmäiset kirsikkatomaatit omasta ”penkistä” – ja jo toukokuussa! 😊
Omenaiset uunikrutongit
  • Muutama siivu kuivahtanutta leipää (halutessasi gluteeniton)
  • 2 tl yrttimaustetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl avokadoöljyä
  • 2 rkl omenatäysmehua
Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi. Tee marinadi muista aineista kulhoon ja pyörittele kuutioita siellä. Levitä leivinpaperin päälle uunipellille, paista 225 asteessa n. 5 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *