Hae
Jonnan koukkuja

Väriloistoa virkatuilla tyynynpäällisillä

Sattuneesta syystä tyynynpäällisten virkkaus on ollut aika pinnalla elämässäni viimeisen puolentoista vuoden ajan (Jonnan koukkuja Tyynykirja 🙂 ). Siispä näköjään en osaa vieläkään lopettaa! 🙂 Nämä tyynynpäälliset syntyivät Lankajengin yhteydenoton myötä.

Mikä ihmeen Lankajengi? No niinpä. Miksi minä(kään) en ole ollut tietoinen tällaisen olemassa olosta? Joten kerrottakoot että Lankajengi on siis neuleohjekauppa, joka yhdistää neulojat ja suunnittelijat. Tämän lisäksi neuleohjekaupasta voi ostaa valmiita neuleita sekä ihania lankoja 🙂 . Kuulostaa kyllä kivalta ja sitä se onkin, käyppä sinäkin tsekkaamassa!

–>> Lankajengin neuleohjekauppaan

Väriloiste tyynynpäällinen

Nämä tässä esiteltyjen virkattujen tyynynpäällisten – Väriloiste ja Punasävyjen taikaa – ohjeet ovat siis myynnissä Lankajengin neuleohjekaupassa.

Ohjeet pääset shoppailemaan tästä linkistä. 🙂

Tähän kannattaa koukuttua! 🙂

Punasävyjen taikaa tyynynpäällinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *