Hae
Jonnan koukkuja
Kaupallinen yhteistyö

Kirjakuulumisia + ALEkoodi

Kaupallinen yhteistyö: Suomalainen Kirjakauppa

*Yhteistyössä Suomalainen Kirjakauppa

Jonnan koukkuja Tyynykirjan julkaisusta on reilut 2 kuukautta. Voisin vähän availla ajatuksia tähän liittyen – ihan rehellisesti. 😊 Ensinnäkin kirjani julkaisupäivää jouduttiin siirtämään viikolla (olin odottanut tuota päivämäärää käytännössä useita kuukausia…) koska Samuli Edelmannin kirja haluttiinkin julkaista juuri ”minun” päivänä ja kahta kirjaa ei kannata julkaista samana päivänä. Samuli vei voiton. Vaikka Samulilla ja minulla onkin sama syntymäpäivä ja olemme molemmat horoskoopiltamme rapuja NIIN silti ihan vähän harmitti tuolloin, vaikka huumorilla sen (osittain) otin ja tavallaan edelleen. 😊 No, se siitä.

Odotuksia

Esikoiskirjan julkaisun jälkeen ei oikein tiedä mitä odottaa ja mitä tapahtuu. Oman kirjan näkeminen ympäri nettiä ja somea on sopivasti säväyttävää, mutta koska kirjan kansi on (itselleni) jo niin tuttu niin se ei enää yllätä kuten alussa. Eikä saa käsittää väärin: kyllä se oman teoksen näkeminen on silti kivaa ja on hienoa, että kokonaisuus on vihdoin kirjoissa ja kansissa! 😊 Palaute tähän mennessä on ollut vain positiivista. Myös sekin, että kirja on hyvällä tavalla kotikutoisen näköinen. Pidän tästä ja ylipäätään siitä että Jonnan koukkuja Tyynykirja on tekijänsä käsialaa myös visuaalisesti. Mitä järkeä olisikaan matkia muita? Sitä omaa juttua tässä nimenomaan ollaankin tuomassa esille! 😊

Ajatuksia

Olin taannoin paikallisissa käsityömyyjäisissä myyjänä. Omia tekeleitä kun on kertynyt kaapit täyteen. 😊 Nuo tapahtumat ovat vähän ristiriitaisia; tuntuu että suurin osa kävijöistä on itsekin alan harrastajia ja he hakevat vain inspiraatioita itselleen. Ja joo, ei tämä (periaatteessa) ole huono asia, mutta kyllä se silti (ihan vähän) myyjäosapuolta harmittaa. Kaikkein ikävintä on, jos ”ostajaehdokas” sanoo ääneen etsivänsä malleja omille töilleen tai kuulet ”tällaisen voisin itsekin tehdä” -lausahduksen. Ok, saat ajatella niin, mutta älä sano sitä ääneen jooko? Juteltuani paikallisen käsityökauppiaan kanssa olimme samaa mieltä siitä, että tuon edellä mainitun takia ei huvita mennä myymään yhtään mitään. Saattaa vaikka itse sanoa tosi pahasti takaisin…

Messuilua

No sitten Helsingin kirjamessut. 😊 Aika iso tapahtuma, en ole aiemmin käynyt (koska en oikeastaan lue kirjoja, kiva myöntää tässä….). Kirjani oli siellä kivasti esillä (lue: sopivasti tyrkyllä käytävän vieressä nurkkapöydässä 😊) ja ohikulkijat näyttivät selailevan kirjaa, hyvä niin. 😊 Ehdin myös vaihtaa kuulumiset rakkaan ystäväni, Katri Naukarin kanssa, joka myös on julkaissut tänä vuonna kirjan (WSOY: Yhden puun tuho). Jotenkin hienoa ja absurdia, että meistä tuli sitten kirjailijoita ja vielä samana vuonna! Elämä osaa yllättää. 😊

Ja sitten Tampereen kädentaitomessut, jotka jäi välistä sairastumisen vuoksi. Harmittaa aika paljon. Siellä piti olla haastatteluni sekä tyynyjäni esillä. Mutta ei. Ajattelin, että tämä harmittaa pari päivää, mutta kyllä se vähän enemmän vei/vie. Ja vielä kun tämä tapahtuma olisi ollut se ”the tapahtuma” käsityökirjailijalle (ja muita ei toistaiseksi tule) niin joo, myönnän harmituksen vieläkin kaivelevan. Jos jotain positiivista pitää (kaivamalla) kaivaa niin sunnuntaina oli kuulemma hiljaista ollut, koska isänpäivä + koronan leviämisvaihe Pirkanmaalla. Ja ovatko nämäkään nyt niin ”jippii” -huudon arvoisia…

Mutta niin, tästä kohti joulukuuta – ainakin yhdet käsityömyyjäiset käyn myymässä, ehkä enemmänkin. Sitä odotellessa päätettiin Suomalaisen Kirjakaupan kanssa tarjota mahdollisuus ostaa Jonnan koukkuja Tyynykirja -10 % halvemmalla! 😊

Toimi siis näin:

Jonnan koukkuja -kirjan saa erikoishintaan 10 %:n alennuksella Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupasta osoitteessa https://www.suomalainen.com/products/jonnan-koukkuja-tyynykirja

Erikoishinta on voimassa 17.-30.11.2021 ja sen saa käyttämällä kampanjakoodia JONNA (pienillä tai isoilla kirjaimilla).

Osta kirja itsellesi, lahjaksi … Ja muista, että tyynynpäällisten ohjeita voit soveltaa vaikka torkkupeittoon! Eikö jättikokoinen rengaspeitto kuulostaisikin tekemisen arvoiselta? 😊 Tai miltä näyttäisi virkatut lego-kuviot sohvannurkassa?

 

Niin ja P.S. Joo, mietin jo semi-vakavasti seuraavan kirjan tekemistä vaikka se onkin aika hullua puuhaa (hyvällä tavalla 😊 ).

Kaupallinen yhteistyö: Suomalainen Kirjakauppa

2 kommenttia

  1. Tarja K / Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti:

    Kirjassasi on valtava määrä ihania ja koukuttavia ohjeita <3 Vinkkisi virkata tyynyt väreiltään sisustukseen sopiviksi ja palat vaikkapa peitoiksi ovat inspiroivia!

    • jonnankoukkuja kirjoitti:

      Kiitos :). Siihen olen pyrkinyt, että kertoisin hyödyllisiä ja helposti toteutettavia vinkkejä. Miksi tehdä asioista aina niin kovin hankalia? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *