Hae
Jonnan koukkuja

Karkkikeppisydämet

Tässä on hauska ja helppo idea, kun haluat muistaa läheistäsi / ystävää / sukulaista / ketä vaan omatekoisella lahjalla! 😊Hommaan ei mene tuhottomasti aikaa ja toteutus ei vaadi ydinfyysikon älynlahjoja.

Pari juttua kuitenkin:

  • Itse ajattelin, että tuo valkosuklaa olisi kiva värjätä pinkiksi – ja onhan se, paitsi se elintarvikeväri tekee sulasta suklaasta vähän tönkköä käsitellä. Ihan vaan tiedoksi ettei tule sitten yllärinä.
  • Toisekseen ne karkkikepit saattaa olla pakattuina sellaiseen tiukkaan muovikelmuun. Poista se sillä lailla kärsivällisesti, ilman väkivaltaa. Tuollainen heppoinen karkkikeppi tuppaa katkeamaan melko helposti… ☹

 

Ja ideanahan nämä karkkikeppisydämet eivät ole mikään uusi juttu eikä minun keksintöni. Itse päätin vähän muokkailla reseptiä sillä lailla, että värjäsin tosiaan sen valkosuklaan vaaleanpunaiseksi. 😊

 

Karkkikeppisydämet

300 g valkosuklaata

12 kpl karkkikeppejä

Nonparelleja / karkkeja tms syötäviä koristeita

Sulata valkosuklaa. Asettele karkkikepit sydämen muotoon leivinpaperin päälle. Mikäli värjäät valkosuklaan, nyt on sen hetki. Kaada/levitä sula suklaa karkkikeppien väliin. Ripottele päälle koristeet, kannattaa vähän vielä painella kevyesti, että tosiaan jäävät kiinni. Anna jähmettyä uudelleen, jääkaapissa nopeammin, mutta onnistuu myös huoneenlämmössä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *