Hae
Jonnan koukkuja

Langat uusiokäyttöön

Kävipä taannoin niin, että olin neulonut ja virkannut ihan kivat säärystimet. Jotenkin niistä ei vain tullut sellaista masterpiecea mitä olin ajatellut… Vuoden verran säärystimet pyöri nurkissa, oli jopa hetken myynnissäkin. Kunnes päätin vain yhtenä päivänä että mä muuten puran noi ja teen langoista jotain muuta. Ja tässä se muu nyt sitten on; jämälankatossut 😊. Tai sukat, miten nyt kukakin ne näkee. 😊

Ohjeenhan olen julkaissut jo aiemmin, ja tässä suora linkki siihen.

*Tarinan (?) opetus siis että aina ei vain ekalla kerralla onnistu, mutta ei saa luovuttaa ja ja ja … mitä näitä peruskliseitä nyt olikaan. 😊

Langat olivat aikaisemmin suomusäärystimien muodossa, kunnes päätin että ei toimi – purin langat ja virkkasin sukat/tossut 😊. Ei näissäkään periaatteessa mitään vikaa ollut, mutta ehkä kuitenkin liian eksoottiset tai jotain… ?

 

… Ja tämä on lopputulos. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *