Hae
Jonnan koukkuja

Isoäidinneliökaulahuivi & mätsäävät kämmekkäät

Kyllä se syksy kuulkaas sieltä taitaa tulla – vaikka hetkittäin helteisillä ilmoilla ei aina siltä tunnu. 😊 Ja koska se syksy kurkkaa jo oven takaa niin onkin luonteva aika siirtyä pikku hiljaa syksyisempiin virkkaustöihin. 😊

Tämä virkattu isoäidinneliökaulahuivi ja siihen mätsäävät kämmekkäät oli tilaustyö, jonka toiveväreinä olivat violetin eri sävyt sekä punaisen eri sävyt. Pakko myöntää, että kivat väriyhdistelmät! 😊

Olen aikaisemminkin virkannut (tosin eri väreillä) lähes samanlaiset työt, joten laitan tähän postaukseen suorat linkit ohjeisiin. Kämmekkäissä tämä uudempi toteutus eroaa sen verran linkin takaa löytyvästä, että aloitukseen luodaan 16 silmukkaa ja vastaavasti kaikissa ”ympyränmuotoisissa vaiheissa” mennään sillä 16 silmukalla. Mallikuvista voit tsekata ja vertailla! 😊

 

Virkattu isoäidinneliökaulahuivi
Virkatut kukkakämmekkäät

 

Virkkausiloa ja muista leikitellä väreillä! 😊

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.