Hae
Jonnan koukkuja

Gluteenitonta x 3

Valtakunnalista Keliakiaviikkoa vietetään joka vuosi viikolla 36 – tänä vuonna siis se osuu ajankohtaan 5.-11.9.2022. Mikäli aihe on sinulle tuttu syystä tai toisesta – sitä se on minullekin. 😊 Mikäli uutta tietoa kaipailet tai muuten vaan haluat tutustua aiheeseen niin klikkaa itsesi Keliakialiiton sivuille.

Itse olen ollut gluteenittomalla ruokavaliolla yli 10 vuotta. Aika hyvin sen on jo sisäistänyt 😊. Ja miten paljon onkaan tässä ajassa tullut uusia gluteenittomia tuotteita – jotka siis myös maistuvat hyviltä!!! 😊 Olen oikeastaan jättänyt tosi vähälle gluteenittoman leivonnan, koska aika moni ”kaupan valmistuote” on vaan parempi 😊.

Mutta koska joskus on tullut tehtyä paljonkin gluteenittomia ruokia, niitä ohjeita löytyy 😊. Siksi tämä postaus, johon linkkaan 3 suosikkiohjettani. Toivottavasti maistuu! 😊

 

😊  Gluteeniton pannukakku piirakkavuokaan on klassikko – ja kaikkein haetuin reseptiohjeeni! 😊

 

😊 Gluteeniton flammkuchen on kyllä taivaallisen hyvää! 😊

 

😊 Kokeile gluteenittomia hunajasämpylöitä, ne vievät kielen mennessään! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.