Hae
Jonnan koukkuja

3 x sadonkorjuusapuskaa

Sadonkorjuun aika on periaatteessa kaikkina (suht) lämpiminä vuodenaikoina Suomessa. Oikeastaan siis huhtikuusta myöhäiseen syksyyn. Jostain syystä tuntuu, että elokuussa tämä aika on vilkkaimmillaan: on marjoja, vihanneksia, kasviksia, sieniä…

Pidemmittä puheitta asiaan eli tähän postaukseen olen kerännyt kolme sadonkorjuureseptiä, jotka olen joskus aiemmin toteuttanut. Valitsin mukaan kurpitsajuustokakun, omenapiirakan sekä sadonkorjuukiekot. Osa ohjeista on gluteenittomia ja tarpeen niin vaatiessa gluteenittomuus onnistuu jokaisen kohdalla. Rohkeasti vaan värkkäämään ja hyödyntämään sadonkorjuun antimet!

 

Tiesitkö, että kurpitsa soveltuu niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan? Itse päätin toteuttaa makeaa eli juustokakun.

Tästä gluteenittoman kurpitsanjuustokakun ohjeeseen.

Tähän gluteenittomaan omppupiirakkaan tuovat lisätwistiä piimän ja sitruuna-lime -rahkan käyttö. Suosittelen!

Tästä gluteenittoman omenapiirakan ohjeeseen.

Nämä sadonkorjuukiekot ovat siitä kivoja, että niihin voi käyttää aina kulloisenkin satokauden tuotoksia! Näissä pääosassa esiintyvät hirvenjauheliha, kesäkurpitsa sekä kevätsipuli.

Tästä sadonkorjuukiekkojen ohjeeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *